Sunday, July 5, 2009

ALUMNI SAMURA Meeting/Lepaking

Saturday afternoon, joined Timbalan Presiden, Ketua Wanita & Alumni Webmaster to Alumni meeting @ Muar (or Ledang? cehh...). Meeting started at 5.30pm, adjourned at 7.30pm (Maghrib dah...Ketua Naqib pun dah azan kat surau sekolah).

Barisan kepimpinan Alumni yang tengah perah otak...
He he he sempat singgah layan sahabat KL makan deroyan (den tak makan deroyan...den makan deroyan mentah/jolok je 10 biji sekali hadap je...)
Awas: (1)saper yang tak kuat zahir batin, jangan makan durian musang king muar - angin tak lepas...hebat gak penangan durian muar ni.. (2) lepas makan deroyan, jangan makan asam pedas...

As usual, dinner @ Restoran Murtabak Singapore (restoran yang hidup bangun bersama budak Alumni) - tokey restoran happy habis malam tu... thanks to Dr. Ungku Shahrin. Ramai gak yang tiduq kat sick bay, yang lain tidur hotel...
Pagi ni ada perlawanan bolasepak/futsal/volleyball Alumni dengan cikgu/budak sekolah.
(takziah untuk seluruh keluarga Ketua Naqib 2004 (SPM2004) yang meninggal dunia baru-baru ini baca SINI . Al-Fatihah untuk Arwah Hafizuddin bin Hasnee )

2 comments:

the deint said...

if i'm not mistaken laaa
arwah hafizuddin bin hasnee meninggal sebab accident time on da way nak pergi samura on 19june.motorcycle vs lorry.he was riding a motorcycle.

that's all i know.but he was a very good man.may Allah bless him.aminn

tajudin said...

Moga dicucuri rahmat ke atas rohnya.

Teringat - "only the good die young". Yang susah sangat nak pergi, banyakkan bertaubat...