Monday, December 14, 2009

Port Dickson - tompek oghang mandi mando

Pi PD - kalu pi hari minggu, o yo ponoh sosak, tak leh nak mandi mando la gamaknya... elok set hari kerja
share sikit je gambo, maleh nak download, dah malam sangat...
Anak bujang...
Nantikan CD terbaru kumpulan ini...!!!


Hanaa
kat pantai jalan-jalan, tak do sapo nak mandi weh, banyak sangat air kumbah hotel resort kat situ...kalu mandi laut boleh gatal kulit kot... air kumbahan tu janganlah buang kat laut...

Shahirah & Hanis


Best jugak Taman Refleksologi ni...
Pool lambat bukak, pasal lambat cuci, tukang terjun kolam pagi-pagi dah tunggu...

Bandar Port Dickson dari tepi pantai, nampak tak?
Tanjung Tuan kat hujung tu lebih kurang 2 km ikut jalan pantai
Juara Melaka lawan Juara Kluang (table tennis) - bagi yang tak suka basah-basah...

2 comments:

the deint said...

nice la pool tu,kat hotel or challet mne ye?

tajudin said...

kondominium tu, sebelah Thistle PD (dulu Guoman)