Tuesday, April 21, 2009

Puteri (Miss) Friday

Puteri (Miss) Friday also know as Kucin' Hitam dapat hadiah dari Asiah -- kawan kepada tuanpunya blog Dear Butterfly (klik sini klik sini) --->>> Princess's World. Asiah bagi Friday sehelai (apa nama ni yek?) yang diguna khas oleh Friday sebagai alas untuk tidur di malam hari.

Asiah, thank you very much...
Tengok gambo Friday tengah belek appreciate - halusnya kerjatangan orang yang hadiah kat dia...

+++===+++
Jom tengok gambar-gambar Friday yang lain


Malas...
Tidur/berkuntau dengan Teddy Bear

Sapa ada tidur macam ni...?

Friday suka duduk dalam post-box. Ada sekali tu posmen terkejut dan bagi tau Hanaa - dik, ada binatang apa dalam post-box tu... (kira macam pak guard la..)

Dua-dua terbongkang tidur...Hanaa & Friday

4 comments:

D'Rimba said...

Kenapa takde kotak pengikut?

tajudin said...

ha ha ha ramai ke yang nak ngikut...?

Mr.RHishaM said...

hahaha huhuhu. Kau minat yer kat kucing Bro. Aku alahan la ngan kucing ni. Arnab ada sepasang. Anak aku bela. Dioarang nak sangat bela kucing. Tapi... abah diorang ni alergic ah.

tajudin said...

dulu masa kecik memang berlambak bela kucing. la ni, budak-budak kat rumah ni yang bela...