Wednesday, June 24, 2009

eeeee...tak malu...

taj::...peh macam bagus je posing
mon:: ...dah kau nak sangat ambik gambor...

dah besor panjang pun masih hisap tetek...mak nye pun manjakan sangat...

8 comments:

Erieq said...

hahaha lawak giler berok tu tenjuk xxx kihkih.,

yg cat tu penah berlaku kat umah aku.,dah besau2 menyusu lagi

sorry off topik

klu boleh saya nak beli satu jer pokok markisa tu.,
bukan nak buat meniaga., tanam kat umah jer.,saya mmg minat bab2 menanam ni,
dulu penah tanam anggur., byk betul buat dia tapi kecik2 lepastu masam gilerr., skrg baru saya terfikir baik saya tanam markisa jer.,tapi mana nak carikkkkk

Tzy Wen said...

one of my cat is like that too. except she uses a pillow :|

Tirana said...

Hehehe..comel pulak gambar monkey dan kucing-kucing tu.. Binatang sekarang pun dah pandai berposing..apalagi la manusia..

tajudin said...

erieq, on markisa tu, kita sambung story email me ok tajudinms@gmail.com

sama juga on anggur.

ada tips sebenarnya he he he...

tajudin said...

tzy wen, pillow? funny mah..

tajudin said...

Tirana, macam tu lah nampak gaya nya...

4kuD@rKs3mP0i said...

funny sungguh tengok kucing tu...dulu kucing aku pun camtu tapi mati daa...waaaaa....

p/s : singgah2 la blog aku gak...

tajudin said...

aikk panjangnya nama apa ni?

rupanya, banyak kucing jenis macam ni ek. ok.