Sunday, May 17, 2009

IQ test lagiii, kasi pecah....

Khas untuk (Hanis, Hanif, Hanaa) dan sangnyamuk, dear butterfly dan geng-geng depa toomuchj yang nak masuk U tak lama lagi (...ehem, yang dah masuk U pun kena test jugak, jangan aksyen sangat), juga pada geng bloggers yang nak test IQ depa, juga pada semua Guru-Guru Malaysia (ujian IQ sempena Hari Guru) --- meh cuba jawab IQ test ini, janganlah kantoi pulak...
--->>> take only 1 minute to answer!
(A-Levels Exam in Ireland)


...jawapang ujiang IQ yang lepas on Tok Arab dah dikeluarkan - sila rujuk update SINI...

(& congrats to dear-butterfly, akan buat Law kat U. belajaq betui-betui noo...
to my niece, Faiha - yang akan ambik Arkitek di UIA <<--- Faiha, Timbalan Dekan Kuliyah Arkitek tu kawan Acik satu sekolah & also satu U...he he he)

15 comments:

.rda. said...

pecah kepale nk jwb ni.
haha.
thanks 4 all the support.
:))
insyaAllah,
kejayaan akan dibawa pulang.

tajudin said...

jawab jangan tak jawab.

amy said...

pecah betul ni, scan soalan masa pergi ireland ke? bg sedikit masa nak plan fikir sikit..... ):-

amy said...

this time ada hadiah atau x de hadiah ?????

the deint said...

1. W T M

2. i don't know haha but i'll try again later

3. anything

4. macamne nak lukis nihh?

haha arghhh nnt ah jawab lg. :D

tajudin said...

amy,

ini IQ test cuma 1 minit saja, mana boleh bawak balik soalan pikir-pikir...

hadiah? he he he...

tajudin said...

the deint,

setakat ni, jawapang no. 3 je betui...

the deint said...

okeh i'm back
yeahhh no3 btol yeahh

okeh now the rest plak

1. U V W

2.letak stroke tu dekat = then akan jd not equal to

5 + 5 + 5 not equal to 550

4.just sambung tiga garisan tu kat garisan sedia ade kat paper soalan tu then jd la rectangle

pehh ni try baek pnye :D

tajudin said...

cubaan kali kedua --- semua salah.

jangan putus asa, anda ada masa 1 minit yang ke-3.

amy said...

x de hadiah malaslah nak try ):-

tajudin said...

amy,
takkan nak hadiah je...cubalah...

.s.o.f.i.a. said...
This comment has been removed by the author.
.s.o.f.i.a. said...

1) F W T (merujuk kepada friday, wed, thursday)

2) 545 + 5 = 550

3) anything

4) lukis ja la segiempat pastu lukis la 3 lines..

he he... saja try nyebok2...

.s.o.f.i.a. said...

ada harapan tak lulus dengan cemerlang kat U ireland...?? he he...

tajudin said...

sofia, perhhhh cemerlang - semua tepat.
(nasib baik tak de hadiah...he he he)

confirm boleh masuk U Ireland (tapi U Ireland je...) U lain kena test IQ lain pulak...