Friday, December 12, 2008

Pakej Sistem Pengairan/Siraman Untuk Laman/Rumah

Kami di Dunia Dagang ada menyediakan PAKEJ sistem pengairan bagi menyiram (secara automatik) pokok bunga/tanaman untuk ruang laman / bunga di rumah @ untuk skala kecil / hobi.
.
Untuk makluman, sistem pengairan ini adalah seperti sistem fertigasi (fertigation system) cuma dipakejkan untuk disesuaikan dengan tapak laman berkebun di rumah.
.
Pakej berharga RM500/= ini meliputi bekal & pasang yang merangkumi barang-barang berikut -- 1 unit Timer, Tubing 16mm sepanjang 120 kaki, 1 unit Pam air kecil, 1 unit Tong 200 liter, 50 set dripper lengkap (untuk 50 poin bunga/pasu/tanaman) dan fitting items. Kos transport / pengangkutan adalah percuma bagi rumah sekitar Lembah Kelang (Klang Valley).
.
Jika berminat, boleh hubungi kami (email tajudinms@gmail.com @ hp 017-8824875).
.
Pakej kami ini TIDAK termasuk penyediaan tapak/kawasan, polibeg (putih/hitam pelbagai saiz), media tanaman, tanaman/anak pokok/pelbagai benih, racun (chemical/organic), baja (cairan/bijian) dan rumah kalis hujan (greenhouse), walaupun barangan tersebut memang kami ada membekal/menyediakannya.
Dalam pakej - satu unit je...




Baja / Racun (pesticides) tidak termasuk dalam pakej. Boleh juga guna baja bijian @ baja/racun organik.

2 comments:

the deint said...

em,nak tanya..
lau about agriculture ni..
course pe yg sesuai diambil.
and subject pe yg penting for it..
kinda minat lorh..

tajudin said...

ambik subjek engineering/sains/komputer pun boleh. takde hal. betul, tak tipu.

ada mamat yang grad legal tapi balik UK bela ayam...(ayam real komersil punya, bukan ayam bela belakang rumah...)