Sunday, December 7, 2008

Selamat Pengantin Baru, Kapten!

Kapten (U) Dzulhazmy Zainal Abidin + Ermafarahanny Abdullah Shani

Kembar kepada Kapten -- Dzulhazly juga kahwin dengan pasangannnya Nabila Aridzuan . Begitu juga adik mereka, Dzulruzainy + Afzan Edarni Abdul Fatah


Hanif bergambar bersama Kapten (U) Dzulhazmy (Kapten Popeye), Ketua Unit Search & Rescue, Pasukan Khas Tentera Udara DiRaja Malaysia (PASKAU) - (Komando Udara). Hanif tanya kenapa panggil Uncle tu Kapten Popeye? Saya kata, nampak je Kapten kecik tapi badan keras liat, dia komando, bawah dia ramai orang pelbagai pangkat, dia ketua. Hanif kena jadi macam Uncle.

7 comments:

KD (pw) said...

selamat pengantin baru kapten. alhamdulilah kapten tengah cuti, kalau tak dah tentu kena panggil on stand by

the deint said...

naseb baek kapten popeye..
bukan pepaya..haha...XD

tajudin said...

KD (pw), berkorban apa saja, bukan ke dalam tentera, kalau kena call walaupun di malam pertama, tetap kena report duty?

tajudin said...

citer pepaya tu lambat, kapten popeye dah jadi komando baru drama rancangan tu ada

aaapit said...

best tu..kalo dpt 'mini' kapten (u)..dia pegang pedang kaaa..kita tolong pegangkan pedang utk dia..kaa sama2 pegang..kaa dpt sorang satu pedang..tp dia ada pedang kaa..kaa nak pkai pedang kita..

tajudin said...

biasak la askar kawin, tak lalu bawah pedang, tak lengkap majlis bro...

rosilawati said...

..as a captain,hope that you could show and give a little consideration and teach others in the best way of communication so that people will trust,believe and respect on you. Don't be so humble to yourself that sometimes might kill your feelings and heart. Trust me.