Friday, February 6, 2009

Gerak Usahawan 2009 --- KOKUAT

Dunia Dagang menyertai pameran Gerak Usahawan 2009 @ PWTC (6-8 Feb 09) di bawah booth naungan KOKUAT (Koperasi Kelab Usahawan Tani Berhad) -- koperasi ditubuhkan di bawah Kelab Usahawan Tani. KOKUAT mengambil 5 booth betul-betul di hadapan Booth besar tuan rumah -- MECD. Fokus pameran Booth KOKUAT kali ini lebih kepada pelbagai barangan organik -- termasuk baja-baja tahi kelawar/tahi lembu/sisa kelapa sawit, fertigasi, hidroponik, jualan pelbagai benih, kit bumi hijau, buku-buku berkaitan tani/asas tani, jus, tanaman anggur, orkid, rempah, kerepek, networking pasaran, pembiayaan dan sebagainya.
.
Upload sebahagian gambar.




Sempat lepak dan jalan-jalan kat area lanskap/pergola/hiasan luar rumah.
Wartawan siaran luar RTM Siti Murni Abdul Aziz buat lintas langsung. Kebetulan krew RTM park & buat lintas langsung betul-betul depan Booth KOKUAT (depan Booth MECD pun ye jugak).


Pergola ni kalau tanam pokok markisa @ anggur Isabella (anggur hitam), memang sesuai sangat...


YB Datuk Noh Omar, Menteri MECD ditemuramah oleh Siti Murni
Tetamu cilik yang bertandang ke booth KOKUAT, sempat posing tu --- steady la dik...

5 comments:

amy said...

selamat berjaya dan terus berjaya

amy said...

kalau dah berjaya jangan lupa pula kawan-kawan

tajudin said...

terimakasih. Amin...

InsyaAllah

Anonymous said...

gmbr siti murni x cukup light ke @ meang area x terang @ saja buat gelap sikit

tajudin said...

Anon,

suasana memang tak berapa terang. maaf. lain kali kalau ada kesempatan.