Wednesday, February 11, 2009

Kita Minum Dulu (...advertisement...)

Rakan sekelas saya di SMS Muar mengusahakan perniagaan jual segala kereta Perodua. Kat bawah ni ialah gambar kereta MyVi SE (Special Edition) yang tengah hot di pasaran. SE ada dua warna --- putih dan oren. (aiiikkk, rebrand semua dah oren...) Reganya = RM53k. Fast Delivery = 1 week. Hari ni order, minggu depan dah boleh bergaya pi masjid ke pasar malam ke...(musti abang yang jual to-fu-fa usha tiga empat kali punya...)
.
Saper berminat nak beli MyVi SE atau lain-lain model (Viva, Kancil, Kelisa etc), terus hubungi kawan saya ni (Ghazali a.k.a Tom hp 017-3103735 -- Pusat Jualannya di Sri Kembangan dan dia boleh cover KL, Selangor, Perak Selatan dan Negori/Nilai/Seromban). No down payment, instalment dari RM400++. Yang susah nak buat loan, pun boleh call dia, minta nasihat.

Kat body tu, tulis iklan syarikat pun ok jugak...iklan bergerak...parking kat depan kedai mamak bistro!!! ramai yang baca/toleh
Dalam semua leather


OK jangan tunggu lama-lama...call Tom tu...
===
===


New products @ My1Stop (latest & HOT)
.
1. For Man --- E-Book Seni Melambatkan Pancutan >>> click HERE
2. For Kids & Bapak budak --- RC Mini Helicopter Apache >>> click HERE
3. Skincare product a woman must use --- Body Skincare --- badan selembut sutera >>> click HERE
4. For Muslims --- Digital Quran >>> click HERE

8 comments:

amy said...

bro TJ, beli kereta memang bagus ke masjid tp jgnlah niat nk bergaya (lawak je)

produk my1stop panas betul esp no.1 tu ):-

Madam Curi said...

Dear Tajudin,

Love MyV and your car looks so cool. Thanks for dropping by!

Anonymous said...

kalau nak mintak kereta free,boleh x,abg tommmmm?

tajudin said...

amy, statement tu pun saja melawak...

tajudin said...

Madam Curi

Ha ha not my car.

Thanks.

tajudin said...

tuan/puan anon,

itu abang tom kena jawab sendiri. tapi abang tom memang baik...

Abdul Rahim Zakaria said...

boleh sinopsis sket buku E-book Seni Melambatkan pancutan, aku berminat...maklumlah org lama, seni dah kurang

tajudin said...

bro ARZ, tu order online bro. hang place order, bayar duit online, dan buku yang hang idamkan itu akan terus ke muka pintu opis/rumah/alamat sulit yang hang bagi...

selamat membaca...