Thursday, February 19, 2009

nude, ucul, bogel, telanjang, ut'tho

Tiger The Cat says --- entah apa-apa lah korang ni manusia, aku pun tak paham...cukup-cukup lah aibkan orang. Ciss TJ, mana boleh ambik gambar aku tengah togel ni...aku report polis kang...
---
media cetak dan TV banyak sangat main cerita bab ni, malu lah...letak berita utama/penting, kalau suratkhabar, muka depan. ada sekali anak saya Hanif tanya saya liwat tu apa? saya explain lebih kurang. dia tanya semula - yang liwat orang je ke, binatang ada liwat tak?. so, saya tak tau nak cakap apa?
.
cukup-cukup lah bercerita bab ni...elok ambik iktibar (dari blogroll), baca SINI
.
gambar/pesanan bawah ni, adalah untuk diri saya, dan kepada semua yang suka mengambil pesanan, tak kira lah - Sultan/PM/MB/Mufti/KSU/DO/Ketua Jabatan/Ketua Kerani/Penghulu/KK/Nazir hatta Ketua Lorong sekalipun (he he he)...
.
(gambar ni saya ambil dari sebuah sekolah di Selangor --- macam mana budak nak ambil teladan, dalam sekolah suruh budak buat baik cam ni, tapi kat luar, masyarakatnya......hai malas nak citer)
(kalau yang power kurang jelas) perbaiki diri anda, tetapi jangan jatuhkan orang lain

8 comments:

Anonymous said...

.hmmm sos-pen nyer je tajuk ni :)-

Anonymous said...

the cat is hot, damn sexy!

the deint said...

isu hangat!!!!
hahahahaha ni da kire 'menganjing' ni.
kucing plak da jadi model.

btw,kem salam la kat restoran manbub uh.can't make it la

tajudin said...

anon-anon, yelah tu...

tajudin said...

the deint, kucing model yang jinak...

mahbub dah jawab salam...

Abdul Rahim Zakaria said...

hang ni memang bagus din. ustaz kt taman rumah aku ada cakap suruh jaga tujuh anggota, mata, telinga, lidah, kemaluan , perut, tangan, kaki. Kadang2 dengan berita bogel-bogel ni, org ramai akan cari dlm internet konon nak tengok (curious la katakan..), bila dah dapat dan tengok sampai terbeliak biji mata, maka secara otomatik kita dah kufur nikmat mata yg Allah berikan. Aku pun dah naik menyampah baca suratkhabar akhir2 ni..

tajudin said...

ARZ,

ha ha ha baca pilih-pilih je...banyak merapu.

den pun dah tak beli, cuma baca online je...

amy said...

sokong!!!!!!