Friday, February 13, 2009

Pak Lah (and all of you), pls read this...!

Trapped in an elevator! Horror experience?

Friday February 13, 2009
Abdullah trapped in lift for 30 mins
PUTRAJAYA: Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi was trapped in a lift for 30 minutes when the doors jammed at the Putrajaya International Convention Centre.
The Prime Minister, accompanied by Malacca Yang di-Pertua Negri Tun Khalil Yaakob and Public Service Department (PSD) director-general Tan Sri Ismail Adam, had taken the lift to the concourse where he was to deliver a speech at the PSD Diamond Jubilee celebrations at 10.30am.
In his speech at the function later, Ismail touched on the unfortunate incident.

Details, click subject

Seriously, what shall we do if trapped in an elevator? Let me share some do's & don'ts (...used to be Safety & Health Committee kat Pejabat dulu...)
.
1. Don't panic. Afterall you can't go anywhere what...and, you're not alone (even if you're actually alone inside the elevator -->> but don't worry, the guards @ control room are with you)
.
2. Press all buttons for all floors -- why? To avoid "direct" gravity force to the elevator. Kalau freefall jatuh bebas pun, setingkat demi setingkat, tak lah jatuh berdebusss...dari tingkat 10.
.
3. Push bell button, intercom, any communication device in the elevator. If negative, use your HP. No HP? Knock the door (using minimum energy).
.
4. No lighter/smoking. Just relax & do'a. Someone will help you. Wait for a while, if not 10 minutes, it can be 20 minutes or 1 hour.
.
5. If you have MP3 or HP games, now is the best time to fully utilise them.
.
...and you see, even Pak Lah pun relaks je keluaq dari lif selepas terkurung 30 minit...
.
rasanya boleh agak dah, lepas ni orang building maintenance pun kenalah menjawab...sabo je la...

6 comments:

Uncle said...

Rasanya ada yang kena pecat tu, bang... Kesian, dlm kegawatan skg, ada yang hilang keje hanya sbb pak2 menteri sangkut dlm lif...Bak kata Che Det, "Hai lah nasib..."

Anonymous said...

din, geramnya baca tulisan ko ni, lawak+sedih bunyinya.........

tajudin said...

Uncle, kesian jugak dengor nyer...

tajudin said...

ms/mr anon, ada jugak lawak sedih yek?

Anonymous said...

kontraktor lif sure kena panggil dah tu, mamai la jawabnya.

tajudin said...

anon,

rasanya macam tu la kesudahan ceritanya...