Thursday, March 19, 2009

projek tanam anggur (bukan menganggur)

Dunia Dagang selain daripada memfokus tanaman fertigasi/khidmat nasihat dan pembekalan item berkaitan, juga terlibat dalam penjualan anak benih daripada anak cili pelbagai variety, terung, rock melon, tomato,pokok anggur (hijau), pokok markisa sehinggalah pelbagai anak pokok tanaman herba seperti kunyit, pudina,lengkuas, misai kucing, pecah lemak, selom, kesum, pegaga, basil, selasih, serai wangi/paha (makan), kaduk, temu lawak, lemuni, bakawali etc.
.
Ianya untuk tanaman di ladang/pilot-project/agrotourism ataupun untuk lanskap/hiasan di laman rumah atau hobi, ikutlah minat masing-masing.


Anak pokok anggur (grape) dijual pada harga RM20/pokok jika membeli cuma sepokok. Jika beli lebih daripada 10, harganya ialah RM17/pokok. Jika membeli lebih daripada 20, kami jual RM14/pokok.


Pokok selasih.
Pokok pudina.
Pokok Markisa
Temu lawak
Misai kucing
Kunyit dalam bekas hiasan /planter
Hubungi/email saya jika berminat.

6 comments:

Erieq said...

salam..,

macam mana saya nak dapatkan pokok markisa., dah berata2 saya cari sekitar cheras tapi tak jumpe.,??

boleh bagi alamat untuk saya beli tak.,saya nak tanam kat umat jer.,

selain markisa , pokok ajaib, pokok mulberry, pokok lembah, pokok nam nam, pokok timun betik, ada tak?

tajudin said...

on markisa, bagitau berapa banyak nak, setakat di kalng valley boleh hantar (kalau banyak lerrr)

Megat Abdul Al-Hanis said...

encek tajudin kak nak pokok markisa boleh adakan untuk saya.say nak order borong call
0147374900

Haniza zainuddin said...

slm,encik tajudin sya nak beli pokok pudina dan pokok temulawak.
cammna nak hubungi en tajudin,please no h/p...
En ada tnm pokok minyak kayu putih and pokok rosemari,klu ada inform sya.tq..

IT-Paradise said...

boleh email dimana nak beli x,
syukri_24@hotmail.com

missqisha said...

masih ade jual ke ank poko anggur?saya mau satu..please pm me balqishanis87@gmail.com