Saturday, August 23, 2008

ALUMNI SAMURA 2008 AGM

Mesyuarat Agong Tahunan Alumni SAMURA 2008 @ Hotel Singgahsana, Petaling Jaya.
.
Year 2008 is Alumni's election year - to elect the new office bearers - to run/move/uphold Alumni for the period of 4 years. W.e.f today, Alumni is led by Saudara Dr. Azlan Latib (Tolib SPM87) --- Alumni's strong contender for the post, once pro-tem President and active volunteer. He sacrificed his time (and money lorr), came back direct from Sacramento (ohh, too bad, members around Klang Valley still sleeping, got no time to meet friends). Overheard -all meetings after this will be done thru teleconference @ YM -- dasat woo...
.
The 2005-2008 President is now the CEO to Semesta Inc. Berhad (SIB) - Alumni SAMURA's investment arm.
.
All the best.



New President & Main Committee Members + Subs

Dipimpin Untuk Memimpin.
.

Leadership --- the ability to see what no one else sees, to listen when others talk (only), to act when others plan and the ability to be optimistic when others are pessimistic.

8 comments:

tajudin said...
This comment has been removed by the author.
tajudin said...

ada yang emel tanya tentang SIB (jawapan saya, saya delete semula -- post 1 atas) kerana soalan bekaitan/berkenaan itu elok terus kepada President/CEO/webmaster.

boleh terus emel kepada mereka. tq

Zaky Zakaria said...

Firstly, aku ada nampak 'hantu' sekor dalam gambor tu...

Secondly, aku nak ucap tahniah and selamat maju jaya for the Alumni.

p.s. anything on Semesta Inc. please redirect your email to zaky.zakaria@gmail.com

the deint said...

wau...aktifnyer alumni samura...
big clap for all of you...
hope ley join alumni in the future..haha....=D
so abg zaky is no longer the president of alumni la....
i wish to meet that dr. azlan some day...
by da way,batch 25 has so many cooperation with alumni...i'm so glad.. latest activity with alumni was in our program kecemerlangan SPM on last 15-17 aug.. it was awesome!!!!! XD

Anonymous said...

ala bang kudin, manyak soli. talak boleh pigi, ada kenduri kawin ahhhh

tajudin said...

tq tq

saya terima pelbagai respon ramai kawan-kawan kita gagal hadir AGM kerana kenduri kahwin saudara rapat, masalah pertindihan waktu, kerosakan mekanikal dan sesuatu yang tidak dapat dielakkan.

> "hantu" tu hensem. "hantu" tu lah yang banyak berjasa. kita patut ucapkan syabas kepadanya bro.

>> the deint - ajak rakan-rakan lain, sentiasa bersama. susah dan senang, jauh dan dekat.

>>> itu bilapa manyak mau kawin? itu lepas punya taun ane sudah kawin, ini tau pun ada bikin jugak ka..

Azrul said...

I'm happy coz I actually look small in da pic!!

tajudin said...

small? ha ha ha