Friday, October 10, 2008

1st. Anniversary Dr. Sheikh Muszaphar to ISS

Salam Dr Sheikh, how time really flies huh? it is already 1 year since your "journey" to International Space Station -- ISS. And fyi, while you (together with Russian Yuri Malechenko and Peggy Whitson) were still in ISS, Hanif used my NB to draw the pics (below).
.
For a kid of 9-y-o (last year), it's my opinion that Hanif is good in IT, art, science and imagination etc (he he he), what say you, Doc?
.
(Dr. Sheikh Astronout, hope you read this blog)





a ahhh, yang bawah ni, not so sure why he painted it...

6 comments:

aaapit said...

moga satu ari nnti anip bleh jadik yg terbaik..amin...

tajudin said...

AMIN.

tq.

yensetapak said...

apa yang abahnya tak bagi tu? sampai dia boleh tulis HARAM?

tajudin said...

diaorang reka-reka lah tu agaknya, kalau cantik boleh jadi screensaver, kalau nak guna komputer, abah tak bagi, kira tak boleh la kot...

RHisham said...

ek eh bro. tak kan anak nak pakai kom sampai tak bagi. bagi expose kat diorang pasal IT. But with maximum monitoring.

tajudin said...

nak suruh depa mintak IJIN dulu, amalkan meminta izin.