Sunday, October 12, 2008

Adegan Ringkas

Saya lihat Hanif begitu gabra (macam kelam kabut) buat kerja kena gunting-gunting kad Maghrib tadi.



Abah Hanif tanya: Buat apa tu, ada homework ke?

Hanif: Ya, esok ada Pendidikan Seni...cikgu suruh potong gunting kad ni... eh abah, cikgu pun suruh beli sugar paper

Abah Hanif: (ishhhh) Hah, baru nak buat...?

Hanif: Ye lah, takkan saya nak gunting dan cari sugar paper esok pagi...

Abah: Bukan macam tu, sepatutnya buat dan bagi tau Abah pagi tadi atau semalam..time ni kedai dah tutup....

(gitu le...)

2 comments:

RHisham said...

ishhhh, anak kawan pun sama Bro.

tajudin said...

kah kah kah...kelako la ye...muka jawap macam bagus je...macam apa dia cakap betul je...