Monday, October 27, 2008

offline -- unblogged -- unplugged -- untam saja la...

i will be away for at least 2 weeks w.e.f. tomorrow. may not be able to "plug & blog" as normal.
.

just leave/give your comments here, will read if time permits (don't know got internet access or not, or may be limited access). later la kot....
.

review this blog...& buat revision OK....exam soon...!!!

6 comments:

PENDEKAR said...

good luck...

buat yang terbaik bro...

RHisham said...

ok bro din. selamat.

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

blog org ni happening bab gathering & makan2. its a good reflect of kemasyarakatan. something yg makin kurang di dunia ni.

tajudin said...

> pendekar, terimakasih bro. buat yang terbaik naik kuda ke?

>> bro sham, kawan tengok je paper nak tengok muka hang hari tu masa perasmian SMO, menyorok ke?

>>> mama-miya, kalau kebetulan ke subang jaya, jangan lupa bawa lah strawberry ye barang sekilo dua (boleh buat gathering/makan2)...
jangan bawa straw je...

RHisham said...

kawan kat tingkat atas la Bro Din.
Kat kedai.
rugi tul tak masuk paper.

tajudin said...

Panjang-panjangkan lah leher kat belakang Pengarah JPN tu, sure masuk muka punya...